Klinger Westad is always looking for bright people who are ready for exciting new challenges. Contact us at ibo@klinger-westad.com for questions related to the vacant positions.

PS: The text below is in Norwegian language only.

Klinger Westad er en ledende leverandør av ventiler til den globale maritime industri, med betydelige leveranser også til norsk og internasjonal Olje- og Gassindustri.

Produktene selskapet leverer er anerkjent som ledende i sitt segment. Kundene er avhengig av Klinger Westads teknologisk avanserte produkter for trygg og effektiv produksjon og transport av olje og gass.

Selskapet og merkevaren nyter stor respekt internasjonalt for kvalitet og produktutvikling, også ved skjerpet miljøfokus i olje- og gassektoren. Toppkvalitets ventiler er vesentlig for bransjen i arbeidet med å nå stadig strengere miljøkrav. Som et resultat av fokus på kvalitet i alle ledd har Klinger Westad opparbeidet seg en betydelig markedsandel internasjonalt.

Klinger Westad er lokalisert i Geithus, 30 minutter fra Drammen, 30 minutter fra Hønefoss og ca 45 minutter fra Kongsberg. Bedriften har i dag over 115 medarbeidere, omsatte for mer enn 450 MNOK i 2019, og kan vise til gode resultater.

Klinger Westad ble etablert i Modum kommune i 1895 og holder til på samme sted i dag. Vi er i dag eiet av Klinger International, et internasjonalt industrikonsern med hovedkontor i Østerrike. Våre eiere har et langsiktig perspektiv noe som gir oss forutsigbarhet i hverdagen.

Vi opplever økende interesse for våre produkter, kombinert med betydelig omsetningsvekst. Vi er stadig på utkikk etter kvalifiserte kandidater. Ta gjerne kontakt for uformell samtale!